StartStichting is onderdeel van Van Dijk De Jongh Notarissen in Dronten, één van de grootste notariskantoren van Flevoland.

Debby Morais en haar collega’s verzorgen voor u de akte van oprichting of statutenwijziging. Zij zijn ervaren in het notariaat en hebben al veel zaken op het gebied van stichtingen en verenigingen van begin tot einde begeleid. Bij hun werkzaamheden kunnen zij, naast hun eigen kennis, beschikken over de uitgebreide kennis en ervaring die bij Van Dijk de Jongh aanwezig is.

De werkzaamheden die Debby en haar collega’s voor u verrichten gaan verder dan alleen het opstellen van de akte. Alle vragen die u stelt per e-mail of telefoon, beantwoorden zij met enthousiasme en betrokkenheid.